Nangzeck.co
Bingo !
Saturday, 15 October 2016 @ 11:21 pm | 0 Comment [s]

"Normal lah tu orang tak suka kita"


Lol and LOL. Tak normal. Tak normal langsung. Tak normal sebab apa tahu ? Sebab aku tak tahu salah aku kat mana sebenarnya. 

Dan sebab aku rasa setakat ni takda lagi aku tetiba nak benci orang tanpa sebab yang kukuh dan munasabah. 

But hey , we're living in a society yang kalau dia nak benci tu dia benci je and nobody cares if you're hurting or nah. 

Ya Tuhan. Tak adilnya dunia. 




Older Post


Assalamualaikum. Thanks for coming !


Gratisan Musik



DiaryAboutStuffSite