Nangzeck.co
9/3
Wednesday, 9 March 2016 @ 12:34 am | 0 Comment [s]

Earphone sumbat ke telinga.

Now playing ; Catch my breathe // Kelly clarkson



Nangzeck.
Kau kalau benda tak elok benda kau tak suka benda buruk jadi dekat diri kau tu , jangan kaitkan orang lain. Don't ever put any blames on others. Kau yang buat keputusan untuk benda yang akan jadi lepastu. Buruk yang kau pilih , buruk lah result dia.

Synonym aku bagi.
Kau kena sunburn teruk. Punca ? Sebab hari hari jalan kaki pergi kelas. Dahla jauh. Panas lagi. Lagi lagi berjalan time genting like pukul 12 ke 3 4 petang. Now what ? Confirm dah kau salahkan matahari tu yang panas sangat. Kau salahkan bumi yang dah tak banyak pokok. Salahkan pembinaan. Salahkan kemajuan yang sebabkan banyak pokok ditebang. Bumi dah tak hijau. Suhu makin panas. Ais dekat kutub utara dah cair. 

Well hello my girl. Nak fikir benda yang takleh nak ubah tu kenapa ? Skop kan kepada yang lebih kecik. Diri sendiri. Dah tahu panas , gunalah payung. Pakai sunblock. Chill. Benda mudah jangan buat payah.

Entah siapalah yang faham kiasan aku ni. Entahlah. 




Older Post | Newer Post


Assalamualaikum. Thanks for coming !


Gratisan Musik



DiaryAboutStuffSite