Nangzeck.co
25/2/2016
Thursday, 25 February 2016 @ 1:18 am | 0 Comment [s]

Hello my little diary.


Let me hahahhahahahahahahahahahahahah myself first. K im done.

Oh God just look at what have happened to yourself nang! Serabut. Semak. Upside down. Enough to describe eh?

2 bulan tak update blog ni ehem. So apa jadi ? Adz is no longer mine. Takyah cerita panjang sangat lah benda bukan penting. Dah

Moving on is not easy kan but wehh im still alive kot kemon laa. Like bobby said , 'bila sedih ni kita ada banyak benda nak tulis' and yeahh so im here. Ohh i forgot to inform you yang seketul nangzeck ni dah masuk sem 2 lah. and im nineteen dahhh. Enjoy lah last teen ni before jadi dewasa dan tua.

Actually nak cerita pasal benda lain tapi malas dah. Bukan malas. im sleepy lah gais. next time lah.










Older Post | Newer Post


Assalamualaikum. Thanks for coming !


Gratisan Musik



DiaryAboutStuffSite