Nangzeck.co
Gambor
Sunday, 20 September 2015 @ 9:01 pm | 0 Comment [s]



Am improving my english writing actually. 
Sebabtu balik ke dunia blogging. Hahahahha teruknya nang.
Well kat muka bumi ni siapa je yang tak cari orang sebab kepentingan ?
You tell me. Kalau ada pun , susah nak jumpa.
Dah betul la tu. Betul sangat dah. 

Kay kay nak bagi se gambo ni.
Bukan setakat orang duk cakap gambo ni lawa ,
aku sendiri pun takleh move on dengan gambar sendiri
(eh perasan tu dah biasa okay)

Now terpikir no wonder la gambar2 model semua lawa lawa.
Photographer kan. Apa guna belajar pasal photography tapi
takleh nak ambil gambar lawa lawa lawa lawa lawa. Kan ?
Dia punya angle and semua semua lah yang membuatkan gambar tu lawa.
Padahal aku ni pun takdela lawa mana tapi ehem manisnya tu ada.
And terhasil lah satu gambar yang cukup puas hati berbaloi
sangat dengan upah ke photographer tu hehes


Okay sudah2 lah.




Older Post | Newer Post


Assalamualaikum. Thanks for coming !


Gratisan Musik



DiaryAboutStuffSite