Nangzeck.co
Bingo !
Saturday, 15 October 2016 @ 11:21 pm | 0 Comment [s]

"Normal lah tu orang tak suka kita"


Lol and LOL. Tak normal. Tak normal langsung. Tak normal sebab apa tahu ? Sebab aku tak tahu salah aku kat mana sebenarnya. 

Dan sebab aku rasa setakat ni takda lagi aku tetiba nak benci orang tanpa sebab yang kukuh dan munasabah. 

But hey , we're living in a society yang kalau dia nak benci tu dia benci je and nobody cares if you're hurting or nah. 

Ya Tuhan. Tak adilnya dunia. 



Dah Semester 3 !
Thursday, 29 September 2016 @ 9:10 pm | 0 Comment [s]


Weeeyyyy its been a very very very long time tak menjenguk menjengah melawat merepek meroyan kat sini uhuhuhuhuhu. Last bila last ? Boleh tengok older post. Winduw betei dekat belog gila ni. Okay la tbh memang ni tempat aku meroyan pun kan. 

So if you guys are reading this pastu rasa menyampah sokay boleh tutup yew. Kalau menarik boleh click older post kat bawah tu hehehehe.

Okay aku pun dah start annoying dengan diri sendiri. 

Nang nang. How's life ? Okay je got zero problems with anyone and anything (kot)

Punya lah sem lepas nak start blogging balik sebab nak improve english pastu stop. Pastu tengok lah nak menaip pun dah tak selaju dulu. Berapa lama dah tak guna laptop ni heihs heihs.

So right now i really think like updating my daily routine lah kat sini. Eh eh takdek la daily routine sangat pun. Lebih kurang macam benda yang aku rasa nak tulis aku tulis lah. Kesah pulak ada yang nak baca ke tak *tangan di dada mata ke atas*

Look actually i got something to write here but otak tengah stuck dengan skrip untuk softskills ni so next time lah. 


Am having a good life tho :))





Older Post


Assalamualaikum. Thanks for coming !


Gratisan Musik



DiaryAboutStuffSite